Новинка

новинка

Online Life Academy (OLA), или Онлайн Академия на Живота, e основана през юли, 2016 г. от психотерапевта Кремена Станилова, с желанието и амбицията този сайт да произвежда висококачествена, проверена, лесно достъпна и разбираема информация за основните житейски умения, които рядко са преподавани в училище.

Прочети ощеМъдринка

'Онова, което лежи зад нас, и онова, което лежи пред нас, е малка част от онова, което е вътре в нас.' Емерсон


'Бог е винаги у дома си. Хората сме тези, които сме излезли оттам .' М. Екхарт

imagetwokk

ЙОГА ФЮЖЪН БАЛАНСИРАЩ КУРС

imagetwokk

ЗАЩО ЙОГА ФЮЖЪН?

Това е моя компилативна система,която включва: Елементи от традиционна йога: асани, медитативни практики, мудри, дихателни техники, power йога, йога за сетивата и йога за ума, тибетски комплекс, елементи от тай-чи, биоенергетика на Lowen, арттерапия, музикотерапия, данстерапия, разговор за духовното, споделяне на впечатления от прочетени книги

Този комплекс от физически упражнения и духовни практики ще те научи да живееш в онзи ритъм, който е естествен за теб. Защото нищо естествено не хаби енергия, а напротив, ако се кефиш на онова, което правиш, то генерира енергия, която ще ти е на разположение за задължителните неща в живота.

Курсът е за онези, които вярват,че  ТОВА Е НАЧИН НА ЖИВОТ, но е неподходящ  за онези, които очакват незабавен ефект или търсят начин да запълнят  един час.

90 минути време за медитация или релаксация, биоенергитични упражнения или йога асани. Разговори по теми, които ви вълнуват.

Освен пасивните медитации, в курса са включени и динамични медитациите, които са комбинация от видове танцтерапия и класически медитации, които изтръскват напрежението и ни зареждат за остатъка от работната седмица.

Всички медитации започват от тялото, преминават през сърцето, достигат до ума и след това отиват отвъд, за да постигнем онова състояние, което се нарича "действие в бездействието".  Да се научим да оставяме нещата да се случват от само себе си.

В курса е включен и комплекс за гръбнака, който е изключително полезен за всякакви начални форми на гръбначни изкривявания и проблеми с гръбначния стълб. 

Групата е с ограничен брой от  6 - 7 човека. 

Провежда се всяка сряда от 18.30 до 20.00 часа.

Записването за групата е предварително и се гарантира с ежемесечно предплащане на таксата. Може да платите в брой или по банков път.

Предплащането гарантира, че групата се провежда независимо дали в дадения ден са дошли всички участници или само един.

Месечна такса за пакет от 4 сесии от 90 минути в група - 36 лв. При плащане на пакет от 4 сесии в края на предходния месец  е 28 лв.

Начало: 4 октомври, 2017 г.

Записване: до 2 октомври, 2017 г.

Водеща: Кремена Станилова

Холистично студио Реа

Прочети още


Магазин за книги,
  обучения  и дигитални
  продукти


Therapies

for English speaking people