Новинка

новинка

Online Life Academy (OLA), или Онлайн Академия на Живота, e основана през юли, 2016 г. от психотерапевта Кремена Станилова, с желанието и амбицията този сайт да произвежда висококачествена, проверена, лесно достъпна и разбираема информация за основните житейски умения, които рядко са преподавани в училище.

Прочети ощеМъдринка

'Онова, което лежи зад нас, и онова, което лежи пред нас, е малка част от онова, което е вътре в нас.' Емерсон


'Бог е винаги у дома си. Хората сме тези, които сме излезли оттам .' М. Екхарт

imagetwokk

АНТИСТРЕС ТЕРАПИИ И МАСАЖИ в Холистично студио 'РЕА' - Теодора Панайотова

imagetwokk

Преди да позвъните!

Обърнете внимание, че в масажното студио се предлагат САМО АНТИСТРЕС МАСАЖИ!  

Нашето студио НЕ Е ВАШЕТО МЯСТО, в случай че търсите екстри от друг характер!!!  

Ако не намирате вашия масаж в изброените по-долу, моля спестете ни обаждането! 

УВАЖАВАЙТЕ избора ни и личното ни пространство и не звънете след 19 часа вечерта и преди 11 часа сутринта! 

Работим с предварително записване на часове.

 

Телефони за връзка:

0894 69 96 55 - Теодора Панайотова, антистрес терапии и масажи,

0897 06 33 00 - Кремена Станилова, психотерапия, цветя на Д-р Бах, йога, танцово-медитативна практика

 

За да гледате видео на прекрасното ни студио, кликнете ТУК!

 

КАКВО Е МАСАЖЪТ И ЗАЩО ТОЙ Е ПОЛЕЗЕН ЗА ЦЯЛОСТНОТО ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ НА ЖИЗНЕНАТА ЕНЕРГИЯ?

Масажът е и начин да релаксираме хроничните мускулни и  умствени напрежения. Човек не знае какво да прави с тези хронични мускулни напрежения, освен да ги потиска с лекарства, шопинг, дрога, преяждане, телевизия и т. н. Формира се така наречената мускулна броня която ни пречи да живеем пълноценно.Тялото ни става тежко, отпаднало, губи гъвкавостта си, схваща се. Човек губи свободата си, насладата от живота, радостта, творчеството, лекотата.

Масажът дава храна на тялото и душата и въздейства на фино ендорфинно ниво. Всички масажи в Студио „Реа” са подходящи както като антистрес превенция, така и като терапия при депресии и тревожности. 

 1 час - 35 лв. 

НИРВАНА МАСАЖ Нирвана масаж трансформира, балансира и свързва в едно всички аспекти на човешкото тяло, ум и душа. Възстановява естествения поток на жизнената енергия между двете половини (лява и дясна) както на тялото, така и на ума. Оставя дълготрайно усещане за жизненост, баланс.

БАЛАНСИНГ МАСАЖ – Масаж, съчетаващ древни терапевтични техники за отблокиране на различните мускулни сегменти и рефлексотерапия. Въздейства върху 14-те жизнени меридиани, които са свързани с различни органи на тялото, като събужда жизнената енергия. Възстановява енергийния баланс на тялото, като подпомага естествения му ход да се самовъзстановява.

Бонус към масажа - маска на лице.

КРАЛСКИ МАСАЖ (масажът е подходящ само за жени) – Съчетание на нежно докосване и древни терапевтични техники. Синхронизира четирите елемента на тялото – Огън, Въздух, Вода и Земя, които отговарят за различни части на тялото. Успокоява нервната система - премахва стреса и напрежението, натрупани в ежедневието.

Бонус към масажа - маска за лице.

ЛИМФОДРЕНАЖЕН МАСАЖ - Подобрява работата на лимфната система и стимулира кръвообращението. В резултат на това, тялото започва по - бързо да се освобождава от плаките и токсините, съдовете започват по-ефективно да пренасят кръв между сърцето и органите, а процесите на регинерация в организма се ускоряват.

Бонус към масажа - успокояваща, хлорофилна маска за лице.

ЧАСТИЧЕН МАСАЖ - ГРЪБ

- 30 мин. - 20 лв.

Бонус към масажа - успокояваща, хлорофилна маска за лице.

ЧАСТИЧЕН МАСАЖ - КРАКА

- 30 мин - 20 лв.

Бонус към масажа - успокояваща, хлорофилна маска за лице.

 

  • Тук може да закупите и подаръчни ваучъри.

ПОДАРЕТЕ РАДОСТ И РЕЛАКС НА ВАШИТЕ ЛЮБИМИ ХОРА И ПРИЯТЕЛИ

 

 

УСЛОВИЯ, ЗА ДА СТЕ НАШИ КЛИЕНТИ!

За първи път при нас на масаж

Ако това е първият път, когато посещавате масаж, ще ви зададем някои въпроси, за да се уверим, че ще изберем точния масаж за вас: здравословно състояние, причина и цел на посещението, кои зони в тялото си усещате като блокирали, имате ли хронични заболявания и противопоказания, травми, растежения  ит.н. Непременно трябва да съобщите, ако имате някакво заболяване, което да бъде взето под внимание. Ще бъдете уведомени какъв е натискът при съответния масаж и дали масажът, който предпочитате, е подходящ за вас.

Противопоказания:

Кожни заболявания и обриви, незарасли рани.

Психиатрични заболявания – шизофрении, психози, биполярни и бордърлайн разстройства.

Възпалени вени, тромби.

Кръвотечения и кръвоизливи.

Гнойни процеси и инфекции.

Температура.

Остри заболявания на сърдечната, дихателната и коремната кухина.

Онкозаболявания.

Високо кръвно към момента.

Следоперативно възстановяване до разрешение на лекаря.

Аневризми.

Химио и лъчетерапия.

Възраст под 18 години без присъствие и съгласие на родител.

Бременност.

Моля, имайте предвид, че:

В нашето студио се предлагат само антистрес масажи. Не ни безпокойте, ако търсите екстри от еротичен характер, тук не се предлагат подобни услуги. Спестете ни обаждането, ако не виждате вашия масаж, описан в списъка на масажите. Не ни звънете вечер след 19 часа и сутрин преди 11 часа.

Не приемайте храна поне час преди масажа.

Бъдете навреме за масажа – нашето и вашето време са ценни.  В случай на закъснение не бихме могли да проведем разговора за вашите нужди, както и да удължим времето ви, тъй като след вас има друг човек, който очаква своя час.

Уважавайте личното пространство и спокойствието на терапевта, за да може да бъде пълноценен по време на вашия масаж. Разговорът по време на масаж би попречил на вашето отпускане и вашата полза и резултат биха били не толкова ефективни.

Терапевтът също се стреми да уважава вашето пространство, затова след като проведете разговора и ще ви остави сами в стаята да се съблечете. Задължително е да носите бельо и да останете по бельо по време на масажа. Етичният кодекс на масажиста не позволява клиентите да бъдат изцяло голи и изисква да носите бельо по време на масаж – според предпочитанието и удобството при жените това са бикини,бански и пр., при мъжете – боксерки, бански и пр.! След приключването на масажа, терапевтът ще ви остави да се облечете като излезе отново от стаята.

По време на масажа ще бъдете инструктирани да дишате, за да се осъществи пълно отпускане на мускулатурата и да се постигне нужния ефект.

След масажа пийте повече вода, за да бъдат изхвърлени токсините, които се освобождават по време на масажа.

Употребата на алкохол, психотропни средства, марихуана и всякакъв вид дрога се забранява преди и след масажа.

Холистично студио Реа

Прочети още


Магазин за книги,
  обучения  и дигитални
  продукти


Therapies

for English speaking people