Новинка

новинка

Online Life Academy (OLA), или Онлайн Академия на Живота, e основана през юли, 2016 г. от психотерапевта Кремена Станилова, с желанието и амбицията този сайт да произвежда висококачествена, проверена, лесно достъпна и разбираема информация за основните житейски умения, които рядко са преподавани в училище.

Прочети ощеМъдринка

'Онова, което лежи зад нас, и онова, което лежи пред нас, е малка част от онова, което е вътре в нас.' Емерсон


'Бог е винаги у дома си. Хората сме тези, които сме излезли оттам .' М. Екхарт

imagetwokk

Възможности и предизвикателства на вашата 2018 г. Практически семинар за управление на онова, което ще ви се „случи” през 2018 г. чрез психологическите огледала на Таро.

imagetwokk

Мнозина от вас вероятно са чували или чели, че начините, по които гледаме на света през ограниченията на характеровите ни илюзии, както и нашите характерови навици определят до голяма степен събитията, които „ни се случват”.

В началото на 2018 г. ви каня на едно пътуване през онези ваши осъзнати и неосъзнати нагласи, които осветени чрез възможностите на Таро, ще можете да насочите във ваша полза през цялата 2018 г.

Таро не е само предсказателна система, а психологически начин да погледнем дълбоко в светлините и сенките си, за да преструктурираме нашите силни и слаби страни, така че да ни служат за наше най-висше добро.

През редица психологически насочени опити чрез проективните възможности на Таро ще получите ценни ключове за отключване на ситуации, както и ще осъзнаете как обичайно заключвате вратите към желаното от вас.

Накрая ще изтеглите персоналната си карта Таро за годината, очертаваща възможностите и предизвикателствата, които 2018 г. ще ви дарява, докато пътувате през чудото Живот.

БОНУС: Подаръчен безплатен ваучър за Нирвана масаж (на стойност 35 лв.) в студиото, който може да ползвате лично чрез запазване на час, или да го подарите на любим човек.

Кога?

8 януари, 2018 г. от 18.30 часа до 21.30 часа

Къде?

Холистично студио „РЕА”, гр. Хасково

Бул.”Г.С.Раковски”  етаж 5, офис 19,
Сградата се намира между хотел „Оазис“ и Токуда Банк.

Централен вход,  дясна секция на сградата, звънец 19.

Позвънете и изчакайте, за да ви бъде отворено.

Вашият принос: 50 лв. ,

Срок на записване: до 7 януари, 2018 г.

Водеща: Кремена Станилова, психотерапевт

Мобилен телефон: 0897 06 33 00

Холистично студио Реа

Прочети още


Магазин за книги,
  обучения  и дигитални
  продукти


Therapies

for English speaking people