Новинка

новинка

Online Life Academy (OLA), или Онлайн Академия на Живота, e основана през юли, 2016 г. от психотерапевта Кремена Станилова, с желанието и амбицията този сайт да произвежда висококачествена, проверена, лесно достъпна и разбираема информация за основните житейски умения, които рядко са преподавани в училище.

Прочети ощеМъдринка

'Онова, което лежи зад нас, и онова, което лежи пред нас, е малка част от онова, което е вътре в нас.' Емерсон

Групи

Семинари

Ретрийти


'Това, в което вярвам; това, което мисля; това, което чувствам, са съответни и отразяват това, което преживявам. И това единство от вяра, мисъл и чувство съм аз тук и сега.' Дж. Пиеракос

imagetwokk

Холистично хранене

imagetwokk

 

Какво е холистично хранене?

В средата на 19 век Жан Брилат-Саварин публикува брилятното си есе „Психология на храната”, в което за пръв път говори за храната не само като източник на енергия. Негови са прочутите думи „Кажи ми какво ядеш и аз ще ти кажа кой си ти.” В есето си той доказва,че храната определя нашите настроения, мисли, действия. Тя докосва всеки аспект от тялото и душата ни. Както и всеки аспект от нашия характер определя как и какво избираме да ядем. Холистичното хранене е повече от това да избираме определена храна, да измерваме калории или количества. То е философия на живеене, насочена към радостта да сме живи. И красиви отвътре и отвън.

 

КАК ДА ВЛЕЗЕМ В ДОБРА ФИЗИЧЕСКА И ПСИХИЧЕСКА ФОРМА ЗА  8 ДНИ?

Програма, в която ще научите през преживяване как да снижите стреса чрез хранене на себе си с добра храна и емоции. Ще научите как да се храните за удоволствие, за енергия и едновременно с това да редуцирате излишните килограми, ако ги имате. Ще научите как да обичате удоволствието от храната и да изглеждате прекрасно.

Обучение

Акценти върху отношението на:  Храната и емоциите. Храната и стреса. Храната и любовта. Храната и ритъмът на живот. Храната и личната ни история. Храната и удоволствието. Храната и заместителите. Храната и мислите ни. Обучение в 8стъпки, които ако бъдат спазвани в следващите 8седмици, водят до намаляване на телесното тегло и стабилизиране на цялата психобиология на тялото, снижаване на нивото на дистреса.

Медитации и биоенергитични упражнения.     

Лимфодренажен масаж, който ще раздвижи застоялата енергия в телата, която води до натрупване на килограми в определени области. 

Датите, мястото и цената на курса се обявяват периодично в рубриката Семинари в Началото на сайта

Холистично студио Реа

Прочети още


Магазин за книги,
  обучения  и дигитални
  продукти


Therapies

for English speaking people